Informationsbrev till medlemmar

Det har nu blivit dags för utlämning av utrustning, dvs router och tv box med fjärrkontroll till dig som valt Telias grupperbjudande.

Ni är alla välkomna:
Lördagen den 13 Juli kl 10-13 i Centrumhuset (andra vån) Färgelanda
Medtag körkort eller liknande id-handling så vi vet att vi lämnar ut utrustningen till rätt person, i brevet som skickats ur finns även en fullmakt som ni kan använda om ni inte har möjlighet att hämta utrustningen själva.

När kan Telia tjänsterna aktiveras?
När Bredbandsgruppen bytt medieomvandlaren i ditt hus så kan Telias tjänster aktiveras ett dygn efter installationen. Du kan då ringa till Telias kundtjänst för att aktivera tjänsterna, tel 90 200. Kundtjänsten är öppen vardagar 08.00-19.00.
1 augusti slocknar sändningen från Riksnet.

Portering av telefonnummer
I samband med att du aktiverar tjänsterna så kan du också portera ditt telefonnummer. Viktigt att det är den som ringer in är samma person som står för telefonabonnemanget idag. Porteringen kan ta 3-5 arbetsdagar.

För installation i hemmet av router och tv box finns instruktionsfilmer här:
Installation av router
Installation av tv-box

Har du frågor om Telias utbud och eller skräddarsy utrustning för ditt hem kan du också besöka Telias butik på Torps köpcenter. Om du vill boka tid för ett möte med Telia på Torp kan dom nås på tel 010-4572020 eller skicka e-post till: teliabutik-uddevalla@teliacompany.com

Vänliga hälsningar
Styrelsen för Västra Färgelanda Fiber